Aku Dan Janji

DSCN0171

“Salam au ru? Senyap je ru ok? Ari tu x dtg umah pun.. Cian Tsara asyik tanye uncle dia sampai malam hopefully nx time klu x dtg bgtau k tak de la we al tetunggu kat umah.”, sms dari kakak aku pagi ini.

Salah aku juga pasal berjanji ngan dia. Tapi aku harap keluarga aku faham dengan situasi aku sekrang. Kerja aku tak menentu. Kadang kadang badan aku letih tahap maximum lepas abis kerja. Hari tu aku terlelap. Seharian aku tidur gara gara badan aku memerlukan rehat yang secukupnya dari kerja trip yang panjang. Kalau baca entri entri aku sebelum ni pun keja buat aku tak keruan. Aku tak komplain pun dengan keje aku sal sume tu part of my job.

Memang niat aku nak jumpe dengan keluarga dan Tsara comel tu. Sekurangnya aku ada niat juga untuk berjumpa tapi badan aku tak terdaya untuk bangun. Mama aku call keesokan harinya. Dok citela Tsara asyik sebut nama aku je etc etc. I KNOW THAT! BUT WHAT CAN I DOOOOOO!!!!!

Tak pasal tak sempat aku sampai umah kakak aku, aku kemana kete aku kemana… Sampai sekarang aku rasa bersalah. Ikut kehendak hati, nak je aku turn back time. But i cant. Dalam kepala otak aku nie dok asyik teringat kat Tsara. Maaf …

Maaf atas luahan perasaan ini.

5 Responses to “Aku Dan Janji”

  1. kesian si comel Tsara tu, rindu sungguh dia pada uncle.Lain kali jng buat mcm tu lagi.ok.

  2. chomeyynyerrr.. happy family tewww.. salam aidilfitri bro

  3. kau pergi le jumpa tsara bila free, kesian kat dia

  4. momi,xcnsider lgsg kepenatan i.kalu bwk kreta dgn penat then tjadi apa2,sapa y nangis? Momi juga.kdg2 b4 flght bleh janji tp pas flght penat dek karenah pasenger.tu blum lg kena buli senior.jetlag lg.plz paham2 la my cndtion.

  5. sabar le thafiex, ini semua masalah famili saje

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: