Aku dan Zip

Aku kelihatan segak.. (perasaan) pada hari itu..

Aku ke Sunway Pyramid. Nak carik baju sambil sambil lepak. Hampir 2 jam aku berjalan.. Terasa berangin pulak aku, tak pelah.. Aku pun pegilah toilet…

SIAL!!! ZIP AKU TERBUKAK!

Maluuuuuu!! hahahahaa

Free show everybody!

7 Responses to “Aku dan Zip”

  1. Miza Hastika Says:

    Thafiexq,

    Itu x apa lg sebab awak x sengaja, tp bagaimana yg zip seluarnya tertutup tp masih boleh nampak apa yg dipakai didalamnya.

    Adakah itu trend zaman skrg?. Menampakkan apa yang sepatutnya ditutup.

  2. trend kot..hehe

  3. saja kannnnnnnnnnnnnnnn……
    haahaha….

  4. nasib baik ada yang dalam kalu tidak hahaha. untung le awek2 free show

  5. haha…interesting show…bagus kalau aku dpt tangkap…huhuhu :p

  6. ala..biasa2 je tu..huuu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: