Aku Dan Moody

05082009583

Pernah tak anda bila bangun pagi mood anda down sangat sangat. Rasa macam nak marah marah. Rasa macam nak pukul pukul orang. Nak carik kesalahan orang. Aku sudah la semalam tak boleh lena. The day before plak aku kena migrain attack. Tak boleh nak gerakkan kepala lansung. Migrain ni tak boleh dilayan sangat, aku just tidur saja. Bila dah sembuh leher aku kejang. Bila dah kejang tu leher aku macam patah plak. Kelakar pun ada.. hehe

Malam itu aku pergi mengurut. Setiap sentuhan Kak Sat (Pengurut) buat aku meraung kesakitan. Dia kata setiap badan aku macam kayu keras. Perit sangat. Aku tahan sekuat yang mungkin. Kalau aku jerit lebih lebih kang kata aku tak kuat pula. Tak leh tahan lah.. Cuba bagi semangat. Bukanya apa, sakit orang semuanya lain lain. Aku jerit jerit maknanya sakit la kan. Bukanya di buat buat. Aku senyap je..Itu bukanya penyebab aku moody pagi ni ya. Aku pun kurang pasti apa la penyebabnya.

Pagi ni, hormon aku cukup tidak seimbang. Aku perlu kawal.. Aku banyakkan doa dan selawat. InsyaAllah kejap lagi ok la tu..

 

One Response to “Aku Dan Moody”

  1. cakap gurau2 pun nak amik hati….yelah lenkali i diam jerk..simpati pun i malas. buat blur bodoh jer…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: