Aku Dan Genting Highland i

tobby pandai

Terkejut dengan keputusan aku, hati aku gembira teramat. Alhamdulillah semua kawan kawan lulus dengan cemerlangnya!

Sahabat baik aku Dayana tiba tiba je bagi cadangan untuk celebrate. Aku OK je. “How about kita ke Genting Highland?”, katanya.

Adus, tiba tiba teringat nostalgia lama. Kali terakhir aku ke sana masa aku di Tingkatan 5 bersama ex-girlfriend aku berbangsa cina. Haha.. Takpe, bagus juga cadangan Dayana ni. Selesai sudah minum minum di warung berhampiran akademi mereka hantar aku ke rumah untuk aku berpacking packing. Excited sangat!

jom

Kami bertolak dari KL sekitar sepuluh malam. Sebelum tu kiteorang nak perkena “shisha” kat Ampang. Lagipun, kalau check in after 12 am murah skit. Waktu tu plak Dayana demam. Panas sangat badan dia. Aku naik risau. Aku tak kisah kalau trip ni tak jadi sal health comes first. Dia insist gak nak pegi. Aku jadi pak turut je lah.

Rombongan Cik Kiah ni  cukup meriah. Mari kita berkenalan dengan ikutan Kiah ya. haha

Image1268

Me and Sayang Balqis

Image1293

Dayana dan Farhana

Image1320

Iza and Tarena kat belakang aku.

Aku tiba di hotel sekitar pukul 230am di Hotel bersebelahan dengan Theme Park.

Ada satu incident yang berlaku yang melibatkan Polis. Kami semua diberi keterangan.. hehe saspen tak. Part ii ek. hehe

2 Responses to “Aku Dan Genting Highland i”

  1. seksi giler aweks² tu sumer..wahahaha…

  2. Wow, hebat betul awek2 kau. Jaga jangan terbabas.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: