Aku Dan Cicak

Malam itu aku bad mood. Mungkin badan terasa lesu disebabkan “Jet Lag” . Petang itu aku baru pulang dari Bangkok. Aku tidur di atas sofa yang empuk itu. Hujan lebat gile kat luar, udahla aku pakai seluar pendek dengan selimut pun tak ada. Padan muka aku.. haha. Then akuterasa nak terkencing la pulak… Dengan mata sebelah buka aku pun jalan lah menuju ke toilet dengan mamainya.

Aku tekan suis lampu toilet then masuklah aku kedalam toilet tu. Tiba tiba ada bende yang sejuk, agak melekit jatuh kat muka aku. Betul betul kat mata kiri aku. WEK! Geli geleman aku. Lampu pun menyala. Aku tengok dekat cermin..

cicak

#$%^&*&^!!!!!! CICAKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!

Aku menjerit OKKK! Terkejut Gila! Cicak tu jatuh dalam jamban.. Aku terus Flush!!!!

Aku cuci muka 5 kali.. Scrub 4 kali.. DAMNNNN!! Terus tak leh tido.. ARGHHHHHHHHH

Nasib baik tak jadi cicakman.

3 Responses to “Aku Dan Cicak”

  1. adoilaaaaaaaa…… i gelak guling2 u…. lenkali pasang lampu dulu baru masuk that toilet…

  2. Nasib baik masa tu kau tak menguap,kalau tidak berlaukan cicak lah kau, yummeee….

  3. hahhaaa.. u cute la… funny betul.. just like it !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: