Aku Dan Reunion

3

Ungku KhairulNorizah, Me and Balqis.

Terubat hati bila berkesempatan untuk bertemu kembali dengan sahabat yang rapat dengan aku. Bukan senang nak berjumpa dengan mereka ni. Bila aku free, diorang  busy. Bila aku busy, diorang pula free.. Hehe Aku mendapat panggilan telefon dari Dayana kata nak jumpa. Aku tanpa fikir panjang says,”YES”. Aku terlupa pula yang aku ada plan dengan si dia.

Image1008

Si dia memandang tajam pada aku, fasal nada aku excited sangat. Bila aku letak saja telefon aku menepuk kepala! Aduh! Aku ada plan dengan si dia.. Dia very supportive. Dia membenarkan aku pergi walaupun aku melihat raut wajahnya berubah.. I think i need to see them not because of them.. Just because of me.. I really miss them as they be my mates for quite sometimes.

org gila

Ana on the right..

Tq sayang kerana memberi perluang pada aku untuk bersama dengan mereka. I really appreciate it. Aku terpaksa menolak ajakan si dia. Adus..

4 Responses to “Aku Dan Reunion”

  1. siapakah SI DIA itu..jeng jeng jeng…hehe

  2. saya sidia itu Says:

    ehehehehe..sama2…susahkan nak dpt lover mcm ni…yg jenis open… n memahami? matilerrr…masuk bakul sendiri…

  3. ehem…boleh tahan juga kau ni ye!.. Astaga…

  4. Waw, hebat betul kau dengan awek-awek. Semuanya cun belaka. Seronok le kau hahaha

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: