Aku Dan Kuching

 

14062009112

Selamat Datang Ke Kuching..

Aku bermalam di bandar Kuching sebelum bermulanya perjalanan kerja yang agak ketat keesokan harinya. Aku menginap di Hotel Hilton berdepan dengan Water Front. Suasananya cukup mempersonakan. Sesuai untuk couple couple yang mahu melancong di tempat yang cukup menawan yang berkonsepkan bandar. Aku mengambil kesempatan yang ada untuk berjalan jalan.Aku singgah di Cafe Bar menikmati minuman sambil melihat gelagat manusia sepanjang sungai di Waterfront.

12062009055

Bunga orkid menjadi hiasan.

12062009056

Konsep Bali yang cukup menyenangkan..

12062009057

Tenang..

Selesai sudah, pusing pusing satu Kuching aku pun pulang ke bilik hotel. Mahu rehat.

14062009089Hiasan di Lobby Hilton Hotel Kuching.

13062009082

(cak!) :p

13062009076

Aku beradu dulu…

4 Responses to “Aku Dan Kuching”

  1. ow cantiknaya hotel ni syok le kau

  2. me transit jap kat kuching airport semalammm.. ehehe, salammm

  3. tengok kucing teringat saorang kawan yang senantiasa terkenanagkan orang tersayangnya dng nyanyiannya.lagunya begini enjit2 semut siapa sakit naik atas,enjit2 semut kucing gigit meow -meow.

  4. sedapnya lagu kucing tu siapa penggubahnya

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: