Aku Dan Impian

Dulu aku tiada apa apa pada diri ku. Kini, aku telah kecapi impian aku. Malah Allah memberi aku lebih dari apa yang aku impikan.

Kini, barulah mereka mula mencari dan mahu mengenal aku seperti tiada apa yang berlaku.

Aku tidak mudah lupa.

 

15 Responses to “Aku Dan Impian”

  1. Bersyukur pada Tuhan,semoga segala impian menjadi kenyataan.

  2. melayu mudah lupa..:p

  3. saya sokong axin melayu mudah lupa fasal banyak sangat dapat bantuan dan subsidi kalu negeri lain semua kena cari sendiri masa tu baru tau – secebis kisah dipagi hari hal orang melayu

  4. thafiex kau dah dapat apa yang dicita2kan takkan lupa kat mama dan papa kut bantu le mereka pula

  5. setiap ibubapa tidak mengharapkan balasan hanya secebis ingatan dan perhatian.

  6. manusia tinggalkan kita bila susah mencari bila senang.. adakalanya musuh yg x di sangka…. tabahkan hati… pengalaman mematangkan kita🙂 selamat terbang di awan biru🙂

  7. Did u remember my notes on your birthday? I know u were suffered to get ur IMPIAN : cabin crew. I know… many times u failed my shoulder alwiz wet with your tears. There is alwiz me comforting you.

    Alhamdulillah…. at last. And now your parents pun dah restu with your job. Kerja baik2 my dear. Solat jangan tinggal tinggal walau dimana langit manapun kamu. Alwiz me support u.

  8. bila allah beri apa yang kita mahukan..so janganlah lupa lak nak syukurinya…ingat dimana kita berada..allah sentiasa ada.

  9. semuga u berjaya

  10. kawan2 sentiasa ada menyokong u!

  11. Ari ni terbang mane pula

  12. Tahniah, berjaya mencapai yang di impi

  13. selamat maju jaya bila nak kawin

  14. Syukran…syukran…

  15. sikit punya banyak awek kau diseluruh dunia

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: