Tsara Adriana Dan Birthday ii

tsara1

Aku mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Tsara Adriana yang ke 2 baru baru ini. Tidak sempat aku untuk menyambut bersama sama hari yang istimewa bersamanya. Tidak aku lupa sama sekali. Hanya sedikit dugaan dalam diri menghalang aku untuk bersamanya.

Setiap malam aku melihat gelagat Tsara Adriana di telefon bimbit .Teliti. Ada kalanya mengalir air mata merinduinya. Aku doakan supaya Tsara Adriana menjadi insan yang beriman. Sihat hendaknya .

“Happy Birthday!”

 

9 Responses to “Tsara Adriana Dan Birthday ii”

  1. sarawakianboy Says:

    yo!

    happy birthday

  2. selamat hari lahir buat tsara adriana… comel nya dia hehe

  3. tsara, epi bday! musti tsara rindu kat uncle dia ni gak yek

  4. happy birthday tsara!

  5. tsara..epy bfday cyg!
    jgn nakal2 macam uncle tu..
    jadik dak baek mcm k.hadra ye😉

  6. Gud luck in ur future undertaking~

  7. epi besday tsara…muaxxxc

  8. burday tsara lum celebrate lagi tunggu atok dgn wan die dtg sini pluz uncler nyer yang bz tuh…kalau die ader mase la kan… the sad thing is that hearing she say… “uncle tutak(bukak) tintu (pintu) ‘… at your room door. Sampai demam la die. Rindu kat uncle die. She’s getting better maybe after seeing uncle die kotttttt…heheheh or kene pakse makan ubat hahahah

  9. thafiex u kena p kat tsara kerna dia rindu kat u jangan biarkan dia begitu dia sangat rindu pada uncle dia kesihan dia demam

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: