Aku Dan Awan

Maaf kepada semua kerana sudah lama aku tidak mengupdate blog aku. Aku terlalu sibuk dengan training yang berlansung untuk 3 bulan berikutnya. Aku cuba untuk bercerita selagi masa terluang.

Hari pertama aku masuk ke kelas dengan penuh rasa debaran. Tidak sabar pula untuk bertemu sahabat baru. Dengan perlahan aku mengendap melihat rakan rakan baru. Aku disambut dengan greetings  dari setiap orang dalam bilik yang sejuk itu. Ahh.. Thats a good start for a day!

Terdapat 19 orang. 10 wanita dan 9 lelaki. Melihat dengan teliti terdapat seorang wanita mat salleh. Mata kehijauan. Tiada lansung ciri ciri warganegara Malaysia. Aku pun tegur. Namanya Shanti Jesicca. Shes an Indian! Im so freaking shocked.  Bangga plak ada mat salleh ni Malaysian .. hehe

Kini sudah 2 minggu aku dalam training. Aku dapat merasakan aku di BRAIN WASHED dan ia banyak mengubah aku in a perspective that i should act diffrently in a publics eye.

Aku suka! suka! dan Suka!

n807446877_1257319_4003

9 Responses to “Aku Dan Awan”

  1. training apa ni.. beri tumpuan kepada training bukan kepada yg mata hijau hehe..

  2. mana satu ko lam gamba?? heh..
    apesal aku macam x nampak ko mana..

  3. selamat menjalani training selama 3 bulan sebelum terbang di awan biru..

    take care….

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

  4. owh. baru tahu yang anda pemberi khidmat di awan biru. owh.

  5. annakaigo Says:

    eh eh girl yang baju putih tu cam kenal jer?
    diana kan or masdiana sufian satu batch ngan i dulu..

  6. weeeeeeeee….ku ingin terbang..
    tinggi di awan…

    yeeehaa…
    awan dania suda bertukar kepada awan taufiq..hihi

  7. awan tobby. jgn main lumpur hehehe…

  8. selamat jalani training…hadiahnya saya bagi awk lagu terbang ke awan..hehhe..awan thafiexq namanyer..hahaha

  9. mase keje cari le awek yang cun syok le kau semua awek cun-cun belake untung le kau

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: