Aku Dan Selipar ter … (ii)

Baca  [Aku Dan Selipar ter..]

dsc01927

Bukan aku seorang sahaja … Hehehe

Aku ke Giant Seksyen 13 Shah Alam untuk membayar bil telefon bimbit aku. Di hadapan aku adalah hamba Allah nie memakai selipar terbalik dan konfiden nye tak perasan..hehe Aku gelak gelak comel dalam hati.. hehe

15 Responses to “Aku Dan Selipar ter … (ii)”

  1. wey……….hahahahahahah…jahat…tangkap gambar beliau..naseb xnampak muka

  2. hahaha..
    jaat..
    npe x amek gmbo muka dier skali?
    bule tumpang glemer kat blog ko..;)

  3. ♠ fesyen terkini tu….

    hehehehe

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

  4. heh..heh..heh… lawak ler.. confirm org tu tak perasan dan nak cepat.. main sarung je la tu

  5. hampeh ko.. hahahaa.. dosa tau buat ‘keje2 amal’ mcm nih.. wakaka..

    err..cam kenal jer kaki tu? bukan milik tuan empunya blog ni ker? huhuu

  6. camana agak nyer ko gelak comel yek..

  7. kcian dia tol..
    malu giler ar..
    arku pun pnah gak pakai siper seblh lean..
    mase tue nak g klas malam..
    dah balik bilik baru aku sedar..
    tue pun sbb room mate aku yg tegur..
    hehehehe…

  8. jadi moral of the story..
    cek dulu kaki sbelum melangkah pergi..
    hehehehe..

  9. alahai….ni mesti kes main sarung jer tak tgk dl…tu yg sebelah lain tu…hihihi…🙂

  10. aduyaiiii..trend bwu kot pakai slipar kawen2 gtu..hahahah

  11. yg penting pakai selipar dan tidak berkaki ayam hehe

  12. biaserla..kalau dalam kepala macam2 pikir….

  13. eh,students kita ramai apa yg pakai cenggitu?🙂

  14. ahaha..aku pun penat terbuat cm 2 ms g tuisyen mlm. pas2 bla nk balik aku bising slipar aq ilang. upa2nya slh pakai slipar. rs2 ny chegu tuisyen aku dh x ingat lg citer ni. malu rs nya sbb umah aku dkt je dgn umah diyer…

  15. hi,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can post yur link,please let me know after it done.my blog about my addicted making wire jewelry.thank

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: