Tsara Adriana Dan Aliya Safiya

Lama betul tak upload cite tsara ni kan.. Mamatok dia dah bising2 dah.. hehe

Hari Raya Qurban baru baru ini, kami sekeluarga sebelah mama adela wat kenduri kat umah maksu kat Puchong. Adelah qurbankan sekor lembu. Kira macam ada buat sedikit family gatheringlah. Aku ada pic lembu kena sembelih tapi taknak upload coz aku nie mmg tak leh tgk darah2 gegitu.

Meh sini aku kenalkan cousin Tsara Adriana.

Nama dia Aliya Safiya.

tobby0887

Umur dia aku takpasti.. hehe.. Suara serak serak basah macam Ella.

tobby0888

Tsara Adriana ku yang stil malu malu.. very humble.. ngeh ngeh

tobby0885

Tsara.. Aliya nak bangun…

 tobby08841

2 Responses to “Tsara Adriana Dan Aliya Safiya”

  1. Tsara memang suke baby… nanti next year mama bagi baby key… sekarang tak leh lagi..

  2. comel le tsara cantik sangat dia

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: