Aku Dan Bolt

Baru baru ini aku dan kazen aku berjalan jalan ke MidValley. Saje busan nak ambik angin. Kazen aku namanya Iwan. Agak rapat juga gak aku dengan dia . Dia ngah keje ngan Astro kot. Ni nak tunjuk muka dia. Tak ensem pun. Aku lagi ensem.

tobby0896

Malam raya melepak di kedai mamak dengan my other kazen yang lagi tak ensem.Baru tingkatan 4.Nama dia Arief Iqmal.

Berbalik pada cheritera aku. Kiteorang jejalan lah ngumpat manusia sekeliling. Alih2 terdetik nak tengok wayang. Mak Datuk! Ramai orang berpusu beratur kat kaunter wayang. Kat sebelahnye ada kaunter khas untuk citer kartun 3D bertajuk Bolt. Aku tak pernah2 tgk cite cite 3D. SO, Hentam je lah tgk.

RM17 tiketnye. Bodoh gile. Mahal lah… Udahlah cermin mata 3D tu kene kembalikan. Ades.. Hopefully cermin mata 3D tu cermin mata yang trendy ala spect Kanye West. huhu

tobby0872

Ngah beratur pendek nak bli tiket.

Aku malas nak wat review dia sal no mood nak ngarang. Click je HERE ok.

dsc01772

Inilah cermin mata 3D yang terhuduh, buruk, jelik dan uncomfortable yang pernah aku pakai. Senyuman plastik dilemparkan. muahaha

dsc01773

Gelilah pakai spect 3D yang buruk tuh. Baik aku pakai spect sendiri. Vuley? tapi.. kang tak ada plak efect2 kekononya akan membuatkan penonton terasa watak watak kartun tu menjelma kuar dari skrin. Jadi aku ambk keputusan untuk mengekalkan imej glamor dan dalam masa yang same nak menggunakan spect 3D sebaik mungkin.

dsc01774

Begini boleh? wakaka

Overall aku bagi cite no 3 bintang sahaja. Tapi kelakar gile watak si Hamster tu. Selamat menonton. muahaha pemalas nak wat review. hehe

2 Responses to “Aku Dan Bolt”

  1. sape lah nak tengok dalam panggung tu.. kalau kat luar pakai spek tu baru le hehe..

  2. uhuhu…aku tengok kazen ko lagi somboy dari ko ah..jan marah ha..haha..kene guna spek 3D, ish..mmg buruk giler weii…geli aku nengok!!haha!!!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: