Aku Dan Migrain

Ni lagi satu penyakit yang attack aku. Sudahlah aku ni susah nak tidur. Migrain plak mencucuk2 kepala aku.

Betul kata Zino, mungkin benar aku kurang berpeluh tetapi aku banyak berjalan. Tapi peluh susah nak kuar. Asyik ketiak je yang basah. Muahaha Nak suruh aku berkebun memang not my thing. hehe Apelah yang membuatkan aku berpeluh ek? Selain berjemur panasan di tepi pantai.haha Prasan!

Kata Sastri, despite penyakit attack aku..Aku tetap ensem. Wahh bertambah la keperasanan aku.. haha

Whitetulip suruh aku berzikir.. Buat memang buat. Tapi asyik terleka.. Ttbe terselit nyanyi lagu. camne tu?muahaha

Bila aku stat migrain, mata kiri aku akan terkenyit sebelah. Cam nak ngorat plak. Kepala aku sakit sesangat..Leher aku akan lenguh. Macam masuk hangin.. Aku hanya mahu tidur sahaja. Kalau jadi begini aku hanya kurung diri aku dalam bilik yang gelap then bukak aircond. Kat pintu aku letak sign

“DILARANG BISING”

“TSARA ADRIANA, UNCLE TATIT..JANGAN GANGGU”

hehe.. Time tu aku akan moody sesangat. Hurm. Apalah nak jadi ngan aku nie. Nak kata tua baru 23 tahun. Kena jaga kesihatan sebelum masuk training. Lagi banyak cabaran!

 

4 Responses to “Aku Dan Migrain”

  1. hi abang thafiexq ittewww.. jaga kesihatan yerr

  2. dok dlam bilik sauna la… kite mmg suke berpeluh..tdo pun pakai selimut tebal2 siap xsuke ade kipas lg tue…tau2 je basah badan dah

  3. ini migrrain ..tensen ke?…gi masuk dlm trainn..dan mengorat menggunakan mata yg terkenyit secara otomatik itewww

  4. TU LAH..DOK BRANGAN LAGI..KAN KN MIGRAIN..MUEHEHEHE…DULU AKU CAM KO GAK..P FARMASI BELI UBATNYA..WARNA KUNING..STHN PAS TU ALHAMDULILLAH..MIGRAIN AKU PUN HILANG..DIA P JANGKIT KAT KO LAK..HAHAHHAA

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: