Aku Dan Tidur Ayam

me

Badan aku sengal sengal. Lesu. Kawan kawan aku pun perasan melihat keadaan aku yang cepat keletihan dan banyak senyap. Ya, aku akui aku sukar tidur malam 2-3 menjak ni.Kadang kadang aku hanya dapat melelapkan mata sekadar 2-3 jam sahaja.. Selebihnya hanya tidur tidur ayam.

Bawah kelopak mata aku pun dah naik hitam. Siap bengkak lagi cam kene tumbuk. Ades.. Kehenseman aku berkurangan.

Aku pun dah kurang minum kopi. Aku ni memang gila kopi macam kakak aku. Kalau order kopi kena kasik kow itam pekat & manis.. muahahaha.. Nasib baik gigi tak kuning. huhu Orang kata minumlah susu suam nak bagi ngantok. Aku dah cuba susu kotak dutchlady stawbery.. takde yang plain so perasa stawbery pun jadilah kan.at least susu jugak kan.. heheh (sorryy .. aku tercurik dutchlady kakak aku.. haha).s

Sebagai ex student, salah satu cara untuk bagi cepat ngantuk dengan membaca buku. Baca satu baris dah stat menguap. Mujarab bukan? hehe tapi lain plak aku. Bila aku baca novel or buku apa apa aku jadi excited.Terlebih baca la plak. Aduh! Aku sudah tidak normal! Macam Edward Cullen dalam citer Twilight plak. hehe

Aku tak tahu kenapa aku sukar tidur. Adakah pengambilan vitamin pemberian mama memberi kesan untuk aku berjaga malam? Pelik kan. Bila dah tidur ayam ni.. Macam macamlah mimpi ngarut mainan imiginasi kepala otak aku yang serabut ni kan.. muahaha

Aku ada bermimpi aku jadi Ultraman dan anak buah comel aku jadi raksaksa . Huh? should i fireeee dia? tergelak aku seketika.. Aku seorang Ultraman yang cukup baik..Aku bagi raksaksa utuk terajang.. tumbuk.. gigit.. sepak aku.. hehe

Macam macam..

Aku cukup merindui tidur tidurku yang normal.

Salam Aidiladha!

11 Responses to “Aku Dan Tidur Ayam”

  1. anak mama ghupernyerr.. fatutlarrr manjer manjer gittewww

  2. salam..sleeping disorder nih..sila la berjumpa doctor

  3. payah juga penyakit ni.. agaknya kurang aktiviti dan terlebih vitamin.. apa kata pegi menyangkul ke buat kebun ke.. atau apa apa yg mengeluarkan peluh.. atau jogging di sekitar kawasan taman tu..

    bila kelori dalam badan terbakar baru badan jadi normal kembali..

    atau masih berterusan kena lah tanya pakar.. hehe

  4. waaa..
    banyak beza la ngan aku..
    aku xleh..
    pg ptg siang mlm tghari buta pun aku leh bantai tdo..
    tgu prince charming jer dtg kiss aku..

  5. selamat hari raya aidiladha bro..:)

  6. slamat hari raya..anda sudah ditag!!haha..

  7. salam… tadi sas klik, masuk rumah Thafiex yang satu lagi… mula-mula pelik, awat takde entri… rupanya kat rumah ni…🙂

    sama la kita… tapi sas jadi camtu sebab banyak fikir kot dan kesihatan juga kurang memberansangkan… memang penat… apapun, masih kekal ensem….😀

  8. ya ampun..apa dah jadi ngan ko nih..tinggal satu lagi ko lum wat. nak tau???coba ko berzikir sampai pengsan! Ko berzikir, berzikir dan berzikir. selagi tak tido, ko jan berhenti. Cam??ko sambut tak cabaran whitetulip nih??ngeh3..

  9. ko keja kat pantai ke dudes?

  10. u n edward cullen??

    wakakakkakakak!!

    wakakakka!!

    *gelak smpi aku abes napas*

  11. kena banyak jogging

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: