Aku Dan Doctor Fish

Aku berjalan mencari ketenangan. Seorang diri mencari hiburan dengan melihat gelagat manusia sekeliling.

Mengapa aku mengalami masalah yang sukar aku tafsirkan. Jikalau aku luahkan, ramai berpendapat itu masalah dan alasan yang biasa biasa aja. Biar aku membuat keputusan sendiri dan mungkin banyak dekatkan diri dengan Allah. Mungkin itu yang terbaik.

Aku ke Giant Seksyen 13. Mencari makan mengalas perut yang amat lapar. Di foodcourt aku menjamah ini.

Ini adalah koey teow tom yam. Sorrylah dah nak abis baru snap pic. hehe

Setelah perut aku buncit, aku bertawaf satu giant. Berhenti seketika melihat advertisment ini.

Fish Spa a.k.a Doctor Fish. (Klik pada linkbaca sendiri .. malas nak explain.. hehe)

Dari dulu aku memang mahu mencuba rawatan doctor ikan ini tapi terbantut atas alasan wang. Puluhan ringgit untuk sejam. Lucky me coz, kedai ini milik kawan aku. So dapat pree.. hehe Lokasi ruang legar giant. Belakang McDonalds

RM 6 untuk sepuluh minit

Test dulu.. MasyaAllah!!! Aku terasa amat geli.. ikan ni gigit2 cam karen.. tapi best..

Sedapnye ikan ni gigit…

Basuh kaki dulu..

pastu.. celup! hehe

Poyo..

Selepas sepuluh minit. Kaki terasa ringan sangat. rase tenang je. treatment la sangat. hehe

Selamat Mencuba! hehe

12 Responses to “Aku Dan Doctor Fish”

  1. heh…heh..heh.. kira murah ler tu.. emm kat JB ni pun ada gak.. lum berani nak cuba..

  2. en_me minta maaf dari kejauhan pada semua yang mengenali me selama ini .. maaf la segala kekurangan2 en_me yg ini k

  3. wah…nampak pun dah rasa geli ah…isk, rasa nak cuba tapi..geli. geli, geli dan geli!!!

  4. tak sabar nak tunggu exam habis… pastuh nak pi spa dan nak pi rehat.. nak buang segala tekanan dan ketensionan nih!!!… grrrr… grrrrr… grrrrr….

  5. bertunang? jom..hehe..sekali harung open houz kaktiny, hahaks.. jimat kos =)

  6. kenalkan kawan ko kat aku. nak free gak. hahahahha

    pernah try yg fullbody fish spa. around rm248 rasanya. pun free sbb kawan. hahahah

  7. haha. aku selalu buat kat bukit belacan je. free je. bawak roti sikit.

  8. wah bestnya!

    kalau lah kat KK ada cenggitu, skrg juga aku pergi cuba try test!
    🙂

  9. ermmm..best nyer diaaa…nnti bila trn s.alam aku pun nak cr gak SPA ni..kat giant ek??

  10. best siul.. treatment for relax n release tension… nanti bawa aku sekali

  11. haah..mmg best pun fish spa ni…

  12. i da penah pergi spa fish ni kat DA MALL..mak aih…banyak gile ikan…mcm kn karen like u said..tapi agak mahal…time 2 promotion rm28 for 1 hour..huh..puas..abesh daki2 kat kaki ilang…kalo bley pow sekor n biakkan sndri kat umah kan besh;)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: