Tsara Adriana Dan Hujan

Petang itu hujan renyai renyai. Macam mana aku hendak ambil Tsara dari rumah pengasuh ni.

Yey! I know! Sweater pink favourite Tsara!

(Im so damn Hot., Just like my uncle.. muahahah)

(Senyuman budak tak posa! huhu)

p/s Tsara selsema

 

5 Responses to “Tsara Adriana Dan Hujan”

  1. allalalla…cian nyer tsara selsema ek…sama mcm acu yanie ler..selsema…hehehe…comey dengan sweater pink dia tu…hehhehe acu yanie nak pinjam leh tak?

    hehhehe nak kena mintak permission uncle thafiexq..?

  2. amalkan bagi makan scott la.., tapi kekadang selsema jugak tapi jarang la..

  3. ai salam…cian tsara. nasib lah der uncle nih.hehehe…di sebabkan anda rajin so mai lah umh moi …der tag buat u.

  4. alo loooooo kiyutnye dak tomei ni…, posing kemain lagik..

  5. chomelnyer baby mama nih, unclenyer pandai yul amik gambar baby tsara

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: