AKu Dan Penampilan

Aku paling suka bila sahabat atau kenalan menegur pabila jumpa. Salam ke tak itu belakang kira.

Kenapa kita mudah sangat nampak kecacatan manusia. Kebaikan tu nampak tapi senyap sahaja.

Bila jumpa sahaja soalan yang selalu di tanya..

“Ur getting weight?”

“Eee jerawat”

Aku dengar ko….(adalah sesi mengumpat tentang aku)”

“Ko dah break belum?”

Those kinda question iritates in a way that ur insulting. Everybody has their flaws. We as a human being need to make it beautiful. Soalan sebegitu sahaja yang sering terkeluar dari mulut sebagai pemanas bicara. Arghh

Jika aku tidak punyai hati perut seribu satu kecacatan kamu aku boleh punahkan hanya sekali pandang. Wah keji!

  Aku senang je menjawab..

“Adala lagi yang u nak point out tentang aku? Puas?”.

p/s i just hate it..

4 Responses to “AKu Dan Penampilan”

  1. eeeee..hari ni adik kena tegor….eh ada spotlight la kat muuka dia..hampeh..jerawatku ditego

  2. uikssss….biasa la tu…kita selalu nampak kekurangan pada org lain…tp kekurangan diri sendiri tak nampak plak…adat kehidupan ini… (“,)

  3. sobar sobar…;)

  4. adatlah tu …biarkan mereka nak tegur o what..wat tak tau saja….tapi klu der point balas..kita balas power punya….

    posa tak rinih?hehee

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: