Tsara Adriana dan Senyum Membaca

Senyuman menggoda..

Baca kejap ek..

18 Responses to “Tsara Adriana dan Senyum Membaca”

  1. Salam thafiexq….

    Alalala comelnya Tsara rasa nak ggt jerr pp dia tu, hurmm
    membaca dengan begitu serious sekali, mesti nak exam esok nie..

  2. yuhuuu… last saya masuk, ada password la plak… masuk lagi dah ada 2-3 entri baru…😀

    cepat sungguh (atau sebenarnya saya yang bz gilos sampai tak sempat nak blogging)… Tsara yang comel, senyum dengan mata tertutup gitu…😀

    dah pandai membaca ek?

  3. isk..isk..tomeynyer dia..anti kiss cikit leh…muuaahhh!!

  4. alahaiiiii tomeyyynyaaaaa :d

  5. hi! whose kid is that?

  6. sooo adorable!!
    btw, sama template yek kita “sunburn” but mine dah kena pomen2…😛

  7. bagus bagus. amalan cengini kena pupuk dari kecik lagi.

  8. wow! tergoda saya. hehehe.😛

  9. bro,
    some news hit me…and its like dush~~~
    getting fly in the nearest tyme?
    goodluck~ and wishing u all the best =)

  10. alahaaaiii.. comeinyer tsara.. dah pandai membaca yer.. maklumler.. uncle ‘rajin mengajar’.. uncle kan ‘org buku’.. hihihii

  11. wow..lebornyer tsara senyum..cam pak sedaranyer gak senyum tu..hehehe

  12. maner gambar mama nyerrr.. ihiks

  13. anak kecil ni ibarat kain putih..kau harus corak dia dengan corak yang warna warni ya…jangan corakkan kehitaman pada anak kecil ini…semoga berjaya!!

  14. comel anak dara tu..

  15. jaga sebaik mungkin anugerah pemberian ilahi..semoga lahirnya tidak memberi mudharat tetapi memberi manfaat..

  16. Komen en_me tak bleh blah. hahaha!

    Nama dia Tsara? Unik and sedap.😀

  17. Acu Yanie nak naik gak kuda tu….uwaaaaaaaaaaaaa

    =(

  18. nanti besar bolih jadi doktor

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: