Tag Dari “Cik Puan Kesum” MY FAMILY

Create your own family sticker graphic at pYzam.com

Sudah Lama aku tidak di tagging. hehe Bila aku membaca blog sahabat tagging comel ini selalu di bacaku. Dalam hati bertanya, bilalah aku hendak di tagging tag ini. Terima kasih di ucapkan kepada Cik Puan Kesum. Meh saya jawab tag dari anda.

1. kali pertama naik kapal terbang

First time masa darjah 2 naik belon domestik dari KL ke Penang bersama pakcik pada ketika itu dia ada kerja di Utara. Aku bersama sepupu aku pada ketika itu.

2. kali pertama ke oversea

Saya ke Australia. Ni planning untuk melawat Indonesia hujung tahun ini. Nak ikut?


3. Kali pertama duduk berjauhan dengan keluarga

Semasa aku melanjutkan pelajaran peringkat Diploma di UiTM kedah pada 2003. Kemudian saya berjauhan dengan mereka ever since.

4. Ingin melancong ke

Europe, Jepun dan Indonesia

5. Favourite accessories

Bag & Sweater.. Never leave without ’em

6. 4 Perkataan yg selalu disebut

“I Love You”

“Iye..”

“Okai”

“Iye ke?”

7. Kalo ada duit *juta…juta…juta*

Tengok duit itu source dari mana. Kalau dari titik peluh sendiri nak bawak keluarga pergi Haji. Else, opening a business and travelling.

8. Siapakah yg akan di tag:

Ahmoi

Suzila

Mizly Yuna

4 Responses to “Tag Dari “Cik Puan Kesum” MY FAMILY”

  1. musim tag kembali semula eek….

  2. musim tag kembali semula eek….

  3. eh fiq..bhatya ni…perkataan suka sebut I luv u…ni mesti org jumpa sebut I luv u ke????ahaks..hehe….larikssssssssss.kesian cinta hati…abis sume u say luv u.hehe

  4. haiii…wah moi kena tag ek..ermm..moi akan jawap biler2 free nnti ek..tp before ni moi der dah jawap tag dr syam..so selongkar2 lah blog moi tu…klu rajin ler..klu tak rajin tunggu moi jawap dalam seminggu ini yer.
    Paper pun tq cz tag moi..hehe

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: