Sales & Shoping

Musim sales sekarang ini.. Mencabar keimanan aku untuk hooray dan mengopakkan duit untuk shoping.. Tapi.. terbantut pabila membaca entri Bluehikari ni. Ades..

Then bila lagi nak shoping?! Now Now! Jom shoping! (Kata terbantut.. hehe)

12 Responses to “Sales & Shoping”

  1. abg toyol…..eh..tokyo….
    adik da p shoping gegilaa..wahahahahaha…. sonok..tp baru penang je cover..lom keYelL lagi…wahahaha

  2. cadangnyer nak shopping esok.. hari jumaat kan.. and hari ni gaji..
    (tak insaf ler aku nih.. adooohhaaaiiii…)

  3. kadanga-kadang ‘tingkap shoping’ juga dapat merawat stresss…..terutama dikala meninjau kedalaman pusat budak2 pompuan yang suka pakai baju ketat, singkat dan seluar ketat…ahakssssss.

  4. salam… saya pun dah banyak tershopping bulan ni… takmo shopping dah… huhuhu…

  5. wahhhh…nak g shopping eek…nak join sekali bleh…hihihi…
    samat bershopping…samat mengopakkan duit yg ada tu…hihihi…

  6. saya takda duit. kena tunggu lain masa. hahaha!

  7. nafsu soping mmg tak dpt dibendong..huhu..
    eh..hr ni gaji..erm…esok dh ada rancangan dah nk dituju.weuuu..;p

  8. Salam…
    Shopping erk. Ingat harga petrol mungkin boleh membantutkan keinginan nak shopping skit. hehehe

  9. yeah..jangan tak shopping..:)

  10. Princess Liyana Says:

    best ooo shopping..huhu:)mari2

  11. Princess Liyana Says:

    shopping best ooo;)huhu

  12. mega sales..mega sales..ish2..tak bek lerrrr membazir sorang2..meh2 aku join sama.hahahha..

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: