TOKYO BLUE

Kesian pula aku mendengar rintihan dan rungutan bloogers akan kerumitan nickname aku yang serba kompleks ini.

 

Dengan ini, secara rasminya aku menukarkan nickname aku dari THAFIEXQ ke TOKYO BLUE .

Lepas ini aku harap tiada lagi permasalahan akan timbul dan kalian tidak perlu lagi pening dan cramp kan jari jemari anda. hehe

Happy Blooging! Yey

23 Responses to “TOKYO BLUE”

  1. suker ati ko lar jang, oops mr thafiexq tewww..
    semoga bergumbira selalu.. kannns

  2. thafiexq Says:

    en_me >muahahaha

  3. aha…TOkyO…macam ToYoL la pulak bro..acaner ni..acanerr
    hahaha

  4. wah..dah tukar jadik orang jepun..yeah..

  5. nice to know u…actually saya baru 6 mgu bgelar cikgu….terlalu byk benda kena blaja…hehe…

  6. kaktiny suker.. kaktiny suker.. camtuler.. senang sikit nak taip laju2.. kalau tidak lepas huruf thafi.. dah nak kena slow motion.. mencari e..x..q.. dah ler huruf2 tu dekat2.. hihihihihi

  7. alaa….. apsal nak tukar… takmo la…. takmo… thafiexq tu unique la takde sape yang ade nickname camtuh… ape nak susah-susah type… copy paste je la…. ayoooo….
    no tokyo blue!!! still with thafiexq plzzz……🙂

  8. hahaha! gua baru hafal nick lu. :p

  9. okeh..noted!!!

  10. senang siket nak taip.:)

    krim salam pada tsara:)

  11. la… ko ke… aku ingat saper la si tokyo ni….

  12. Salam Tokyo Bkue aka Thafiexq…

    kan senang nak eja, nak taip nak ingat kalau tak hurmmm…

    boleh tanya dak awat pilih nama Tokyo Blue..

  13. hehehe.. jgn marah mama ekk😀

  14. nape kena tukar jadik tokyo blue? jauh benor berbeza nya…

    hehehe…the way u write me me smiling to myself..

    cinta itu buta…*banyak makna tersirat tu*

  15. lohhh…tukaq nama plak eek…
    klau nak panggil thafiexq jg bleh ke???
    dah terbiasa ngan nama tu…
    hihihihi…
    thafiexq aka tokyo blue….
    mana2 ja la…janji org yg sama….
    hihihi…

  16. wo wo!
    panggil sapik je kan snang.

    cHreT 4 life, bro!

  17. err krisis identiti ke ni :p

  18. tula..ngan kali pilih namo jgn polik2..nk sobut pun pyh..inikan pulo nk taip…hikhikhik

  19. salam…uikss glamer nya nama..tokyo blue..eheheehe

  20. saya lebih suka nick THAFIEXQ~
    semoga sihat2 selalu =)

  21. lor..ingatkan sape tadik tokyo blue….rupenye thafiexq…..mmg sokong kak tiny le…terkulat2 taip exq nie….

  22. wah.. tukar nama….=p
    how are you doing?

  23. nape pilih tokyo blue?sb lokasi idaman utk g honeymoon ke?hihi..

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: