Maklumat Toilet

Pagi – Sakit perut – berak – jamban duduk – projek – kepala tak tengok atas – takut hantu kat dinding – beranikan diri focus pada pintu – terkejut– terketawa- terbantut projek – ambik kamera handphone – sambil projek– snap picture – bukan gambar tut! – tapi – tangkap gambar marketing student – di jamban!

(Pintu Jamban)

(Jamban duduk menjadi pilihan bontot)

(Yang ditulis – Assignment / Thesis – If you are having problem with your assignment or thesis ( Degree, MAsters and PhD), please contact us. )

9 Responses to “Maklumat Toilet”

  1. Salam Thafiexq…

    Nasib baik toilet tu bersih, kalau tak
    memsti berbau blog nih…

  2. eeerrrrrkkkkkk

  3. ya ampun,ingt ada kes apa tadi…rupanya org wat iklan dlm toilet..adei… smpi ke gitu budak marketing ni..buat malu ct jerk…

  4. ari tu pun saya jadi gini gak. kat pintu sebelah dalam toilet org tampal iklan MLM. hahaha!

  5. ish… kat toilet pun ada iklan? patutnya letak iklan pembersih toilet, baru sesuai… hehe

  6. thafiexq Says:

    akak> Tu lah.. time tuh toilet baru je cuci.. hehe

    axim> hehe

    thekesumreturn> praktikal gelap! hehe

    danielle_corleone> MLM? Lagi hebat! hehe

    suara> betul gak.. haha

  7. dah takde kije ape si tobby nih… hahhah… lawak…

  8. SEMPAT LAGI KO SNAP PIC..HEHEH..WEH..DER BAU LAH.HAHAHHAA

  9. toilt yg hbat..
    ciap leh wat iklan..
    ko pon pengguna toilet yg hebat..
    sempat lgi bersnap lam toliet:D

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: