Rindu Tsara

Tsara Adriana

La Brasier

Tak Nak Mam Ubat

Keluargaku tiada di rumah. Mereka ke Kelantan atas urusan keluarga. Aku menghantar mereka ke Lapangan Terbang di Subang dengan menaiki pesawat Firefly. Untuk 2-3 hari ini aku akan merindui gelak tawa puteri keluarga Tsara Adriana. Melihat kecerian di raut wajah Tsara ketika boarding membuatkan aku rasa berat untuk melepaskannya. Uncle akan merinduimu.

16 Responses to “Rindu Tsara”

  1. tsara!!!uncle axim pun akan merinduimu…hehe

  2. thafiexq Says:

    axim> hehe tsara pasti akan merindui uncle tua axim. hehe jgn marah

  3. salam kenal thafiexq
    susah gaks nak eja nama awak yer :p
    btw, thanks sebab singgah di blog riani
    hehehe
    soklan thafiexq dah riani jawab di sana :d

  4. dia nampak comel..:)

  5. aunty nuyun pun windu tsara…

    windu ngn uncle dia gak..ahahahha

  6. tsara sangat chomel, nama pun sedap..ai nak jadi auntie angkat boleh?ahaha

  7. thafiexq Says:

    danielle_corleone > tq! hehe

    angriani > salam kenal juga!

    kadok> saya x comel? hehe

    Mizly> i miss u 2!

    azie> boleh aja!!!

  8. takper… biar i yg rindu kat thafiexq!

  9. thafiexq Says:

    cinta> so sweet

  10. miss my niece so much…huhuhuuh….
    rindunyer ngan Nur Dini Maisara, Umar Ali Imran & Umar Abdul Aziz…permata hati keluarga…kesayanganku…huhuhu…
    ni yg nak balik kampung cepat2 ni…huhhuuh…

  11. saye juga rindu puteri rania…(anak sedara)

  12. thafiexq Says:

    kamar hati> waa.. dah ramai dah ank sedara dia.. nk jugakkk heheh

    na > comel nama.. hehe

  13. ooo anak buah ko ka tobeq? ko bila lagi nak ada anak sndiri? hikhik

  14. rindu2 nie besalah kan. Tatkala merindui sesorang, carilah orang lain bagi mengubat rindu itu. mungkin kita akan berbahagia bersamanya. Namun perlulah yang sebenarnya untuk dicintai, bukan hak orang… kirim salam pada cintamu walaupun tidak mengenalinya.

  15. thafiexq Says:

    bash> ha ah! anak sendri? tahun depan aku bertunang..

    kerana> benar.. hurm

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: