Kumpul Wang & Bercuti

Aku sedang mengumpul wang hendak bercuti lah. Destinasi mana yang best? Cadangan asal Bali. Semenanjung Malaysia semua dah pegi accept Sabah & Sarawak. Hurm..

25 Responses to “Kumpul Wang & Bercuti”

  1. salam kenal..
    habis kan lah satu malaysia tu.. baru lengkap..

  2. Sebelum ke Bali,baik pegi Semporna dulu,island hopping kat sana. Tak try tak tau,dah try mesti rindu!!

    http://gobok-lama.blogspot.com/2008/06/sabah-part-3-islands.html

  3. pulau2 di msia dah g? perhentian? tioman? redang?akak suka g tempat yg camtu…

  4. sebelum g tempat org…baik abiskan dl tempat sendiri…dah abis tempat sendiri…br best p tempat lain…ok…nak join sekali bleh ke??? hihihi…cuti-cuti Malaysia…πŸ™‚

  5. aku setuju dengan smua kenyataan diatas..heheh..
    gi la sabah sarawak dulu…1st gi sabah tu..
    amat menarik untuk diterokai…aku dok sana dekat 4tahun, pengalaman peribadi, best..untuk relax2 mmg enjoy…ngn famili angkat smua..heheh..rindu seh ngn dorg.

  6. thafiexq Says:

    zino> baik saya akan pertimbangkan cadangan anda.. hehe

    qisst> semporna? ha ah la.. intresting!

    sepi> semua dah pegi.. heheh yg paling slalu pegi.. pulau pinang.. ngeh ngeh

    kamar hati> betul! cuti cuti msia!!!

  7. Salam Thafiexq…

    Selamat pagi, dok kumpul duit nak bercuti eh???
    selamat mengumpul duit pastu selamat bercuti pulak..

    Akak

  8. aku cadangkan BALI jugak
    tapi ajak lah aku sekali…
    okay

  9. awk gi lah sabah n serawak tu…lagi best dari bali.

  10. thafiexq Says:

    Akak> hehe simply put into terms.. Slmat Horray! hehe

    Pak we> kene tanye cinta dulu.. muaahhaha Bali! yey!

    ahmoi> saya akan pertimbangkan… hehe nk suf mane tmpt yg best kat sabah n srwk

  11. bali yuk, kan kita udah berjanji yach?

  12. thafiexq Says:

    cinta> saya ikut awak je.. hehe

  13. try ke pulau sipadan tu…derang kata cantik..derang kata la…tp tgk iklan2 seme mmg cantik..:)..salam blog

  14. thafiexq Says:

    Kadok> saya dah pegi.. hehehe

  15. hai thafiexq. salam kenal. oh…nak gi bercuti ek??teman2 opis sumer pakat nak gi jakarta..ada tambang murah airasia..

  16. thafiexq Says:

    whitetulip> tuh la! sume pakat nk naik airasia.. hehe betol2 sangat murah! yeahhh

  17. Princess Liyana Says:

    Salam singgah and salam kenal. Thanks singgah blog:)
    Hm,setuju dgn mereka yg cdgkan habiskan satu malaysia dl:)Tapi kalau nak ke bali ok jgak!skali skale tukar angin..

    teringin nak g brunei..hehe:P

  18. si dugong Says:

    Pergi Bali!

  19. dengan MAS – Pakej SANTAI RM318 sudah bleh sampai ke kuching utk 3 ari 2 mlm.. dan RM388 sudah bleh sampai ke KK Sabah. semua itu termasuk penerbangan pegi balik dan juga hotekl yeeee… kalo Kuching hotel holiday Inn kalo KK hotel Prominade hehhe dah mcm ejen MAS le plak akak ni.. hehehe sila lawati laman web MAS yer pakej ni sehingga 13 julai sahaja utk buat tempahan sehingga mac 2009πŸ™‚

  20. Bro, pegi la sabah ngan sarawak tu! best tau! hehe. backpack lagi bestπŸ˜›

  21. hi there! thanks for dropping by and your comment.

    cheers! πŸ™‚

  22. thafiexq Says:

    Princess Liyana> Brunei? Ha ah lah! cam best je!!!! leh consider je.. hehe

    Si Dugong> Bali? YEahhhhh! hehehe

    Kak Ayu> Thanks for the informasi! hehe

    Danielle corleone> bagpack best gile ka! baikkkk saya akan pertimbangkan.. nak ole2? hehehe

    a simple life> no problem.. singgah slalu!

  23. kak long Says:

    i got one fren who has a rest house in bali. kat kaki gunung, tepi sawah. she also ran a travel agency. u will enjoy there. masa kaklong pegi, i only spent RM1000 for flight and hotels. ok le tukan?? Makan? senang nak cari yang halal tapi kena make sure yang guide kat sana tu muslimlah.

  24. jgn pk sgt..gi jek :p

  25. thafiexq Says:

    kak long> seriusly? ok lah around that. tapikan, ok tak kalo bulan 11 saya pergi?

    combi> reeedaahhhhh jeeeee

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: