Kilang

Pelajar baru yang memasuki alam Universiti, banyak lah persiapan perpustakaan yang harus dilakukan. Antaranya membuat “Library Orientation” dan kelas kelas penggunaan Services dalam library. Jadi segala persiapan dari proses longgokan kotak berisi pamphet, buku, kertas maklum balas dan segalanya menjadi tanggungjawab setiap staff dari Jawatankuasa pengurusan maklumat termasuk pelajar praktikal seperti kami untuk melakukan tugasan yang rumit dan memenatkan.

Kami harus menyediakan 4300 set informasi perpustakaan dalam masa seminggu. Nak termuntah aku di buatnya.

(Longgok jangan tak longgok)

(60 down.. thousands to go.. argghhh)

(Rakan sepraktikal yang kyusuk melakukan tugasan. haha)

(Aku akui.. kerja sebegini is not my THING!!!! ARGGHHH)

(Senyuman hipokrit)

25 Responses to “Kilang”

  1. windu sey dgn jiha n eei…tobeq..kam0 jaga mereka bebaik yeahh.. =)

  2. thafiexq Says:

    Mizly> diowk dah anggap aku cam bodyguard diowk.. nampak lipas aku yang larik dulu.. keh keh

  3. ada yg teman tu kena lah tunjuk rajin hehe

  4. salam thafiexq,

    tq sudi terbang jauh ke UK singgah my umah.u ni student uni mana yek?

  5. lupa nk ckp,i will link ur blog in my blog

  6. thafiexq Says:

    zino> awek cun xdapat temankan aku lah.. thats y xsemangat! haha

    thekesumreturn> ur welcome! saya ni mmg pantang tgk blog makan makan.. hehehe

  7. yeke…bhaya ni tgk blog mknan,nanti pas khwin naik berat badan.hehe..

    eh u student uitm mana?course apa?my fren lecturer business kt sana-shah alam.dulu akak ex uitm,shah alam.thn 2003 grad.sonok kan study uitm..really miss that moment.so jgn sia2 peluang belajar,pas grad nanti,takkan sama kenangan zaman study,sonok.

  8. enterpremmmlah pulak

  9. thafiexq Says:

    thekesumreturn> itm shah alam. ambik course library sc. ni ngah praktikal.. ni pun dah terase kesedihan nk berpisah ngan kawan kawan. ill cherish all the way!

    apa gemuk? nooooo… hehehhe

    cinta> enterpremlah.. saya x kisah.. hehe

  10. Salam Thafiexq…

    Tu senyuman hipokrit paling manis yg pernah akak nampak….

  11. hehe. wah2 byknyer perkara2 yang perlu disusun. hahaha

  12. thafiexq Says:

    akak> manis ke?> asset tuh.. hehe thanks akak

    danielle_corleone> bukan setakat disusun.. banyak kerja yang remeh menjadi tugasan.. migrain… tolong saya boleh?

  13. yuuuuuuu…slm kenal🙂

    combi dtg nak bls ziarah..maceh singgah umah combi😀

    keje keje keje..jgn malas ekk :p

  14. salam kenal..:)

    datang nak balas ziarah sambil men’komen’, ;p

    keje2 rajin2 ek..kalau lebih masa leh klaim ot kan..kan.;p

  15. salam kenai dek… kat U mana skrg nie….🙂
    ari tu akak baru antor sum1 kat UXX dia sambung belajar.. hehehe

  16. haiii…pic awk ngah senyum hipokrit tu memang pun..mana tak senyum leret klu ada pic awek kat tangan.hahahhaha

  17. wahhh…banyaknyer keje…keje ke memain ni…hihihih….bergambaq je lebih ni…hihihi…

  18. thafiexq Says:

    combi> ur welcome! bisa datang lagi ya!!!

    gdiz > i wish dapat gaji utk bdk2 praktikal… semangat skit..

    sepi> sape ek? fakulti mane.. datanglah lib leh jenguk saye wat kijo.. saye dak uitm je

    ahmoi> nasib baik ade pic awek.. tuh yg senyum tuh.. ngeh

    kamar hati> bak kate rudy bluehikari.. senyum itu terapi.. hehehehe

  19. tobby,saya link sama kamu ya….TQ..

  20. uitz…
    cam ni ek praktikal???
    erk…
    nnti akue pon nk kn wat benda2 cam ni r???
    gulpp..

  21. thafiexq Says:

    axim> saya juga!

    afdsmkad> praktikal hebat sangat!!!

  22. walauweii..dasatnya keja hang…hikhik…uikk axim lepaih cni..hikhik..weii tobeq aku link hang gak..

  23. dearie! i would rather have your job and let you have mine. let’s swap!

  24. thafiexq Says:

    Bash> ok! aku add ko jugak!

    rainingheaven> nak swap?> u wish… hehehe

  25. […] July 7, 2008 Kilang […]

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: