Talk Smack

Whispy Beard

(credit to Life in Nanning )

Tengah hari aku keluar lunch dengan sahabat di sebuah gerai berdekatan dengan tempat kerja. Aku makan nasi lauk pineapple curry (pajeri nenas haha..) bersama ayam goreng. Bismillah.. Aum..

Sebelah meja aku ada sekumpulan veteran menjamu selera. Tidak kisahlah kan. Yang membingitkan telinga aku serta membantutkan kekusyukan aku nak menjamah rezeki depan mata,  mereka ini bersembang lucah baik punya. Terlalu EXTREME! Aduh! Nak aku elobarate ke? Umur lingkungan 40an. Aduh. Malu la brother..

Benda dalam seluar  pun nak bercerita kuat kuat. Aku sebagai lelaki admit la pernah berceria tentang benda benda sebegini tapi rasa kurang sopan la bila hendak ber*TALK SMACK sebegitu sekali! Aku hanya menjeling mata kepada sahabat di hadapan aku sambil memberi isyarat “wat dunno je”.

Malu seribu kali malu!

Pajeri Nenas

(Anda makan apa masa lunch tadi?)

p/s Pajeri nenas.. sodap!

7 Responses to “Talk Smack”

  1. sunshine Says:

    nape x sumbat je pajeri nenas tu mult diorg?

  2. sunshine Says:

    ek…trtinggal ayat lak..nape x sumbat je pajeri nenas tu kt mult diorg?

  3. sedapnya pajeri nanas! no, no, jangan sumbat pajeri nanas tu, they don’t deserve it. sumbat benda lain yang tak sedap.😛

  4. mmg ada org cenggitu… cakap benda dalam kain.. kuat2… ngok ngek…

    sedapnya pajeri tu wehhh… lapor…

  5. ouchh!!!…malu i baca entry ni… ahaks

  6. sunshine & coy > betul kata coy.. pajeri nenas sedap.. kite sulah garfu vuley? hahaha

    tasik merah > diowk tak rasa malu ke?

    kosong> malu? sy lagi malu bagi pihak jantan

  7. […] July 9, 2008 Talk Smack I […]

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: