Urut

(source – flickr)

Pinggang aku dan sekitar belakang semakin menjadi jadi lenguhnya. Urat urat tarik sana sini buat aku kurang selesa. Kesian si dia menjadi mangsa menjadi tukang urut. Bukan dia sahaja, even teman sepraktikal menjadi tukang urut tak professional. Tsara tidak terlepas menjadi tukang urut mini menumbuk numbuk belakang uncle.. hehe

Aku kene biasakan semua ini. Kalaulah rezeki aku menjadi “orang kapal terbang” lebih besar cabaranya bukan?.

Baru baru ini aku ada mengurut belakang di saloon.Saloon? ha ah.. Part of services yang ada di saloon di sekitar Kuala Lumpur.Hanya RM13 ringgit sahaja sekitar 20minit. Berbaloi.. Antara yang termurah . Selalunya aku pergi mengurut di Ampang dan Klang tetapi mahal lah.

Ada suggestion pusat mengurut halal?

7 Responses to “Urut”

  1. di maju junction ada kawan kaklong buka massage centre org buta yg urut, tapi tauke dia tu (blind jugak) sgt profesional, sbb dia penah dpt latihan kat china. Klu buat temujanji, pastikan tauke dia sendiri yg buat sbb hubby pon penah dptkan servis dia…tak nyesal punya…call shide 013-3645541

  2. yang letak batu kat belakang tu, ada satu jenis massage namanya “SABAI SPA”.. kaktiny suke buat massage tu.. batu panas kalau buat kat badan and batu sejuk kalau buat kat muka.. peghh.. nikmatnyer…

    ada satu massage kat Alamanda – ok gak harganya.
    massage kaki, 40 minit RM38.. massage bahu + kaki, 1 jam 30 minit RM78.. kalau lelaki, yang urut tu lelaki lah.. kalau perempuan.. yang urut tu perempuan.. best gak layan..

  3. thafiexq Says:

    thanks kaktiny and kaklong.. saya akan pergi mencuba..
    aduh.. gara gara pergi ngurut tempat murah.. belakang saya lebam..

  4. haha.. kalo nak yg halal, gi kat tukang urut biase2 jegh la ;p
    byk pakcik2 yang bole volunteer ok..

  5. thafiexq Says:

    suerie> pakcik pakcik? ades.. haha

  6. haa..aku pon mencari rumah urut gak.
    belakang aku dah mula terasa kesan2 penuaan. hehehee

  7. thafiexq Says:

    kosong> alamatnya saya dah tua la ek.. waaa

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: