Roti nan * updated

Rehat hari ini aku nak makan apa ek? Mata memerhati makanan yang ada di situ. Tepuk poket! ha.. hari ini aku tidak lupa bawa wallet. hehe Nasib baik Pak Polisi tak ada kelmarin. Risau aku .

Ramai student overseas di sini gerumun ke gerai itu. Mana taknya, peniaga itu jual roti nan. Pak arab yang kempunan dengan National Dish beratur menunggu giliran. Aku patut cuba lah. Mana tahu ia setanding dengan roti nan yang pernah aku makan di mamplay!

“Bos. Roti nan satu”, pesan aku.

How much? 4 ringgit? 6 ringgit?”.

hamboi.. speaking dengan aku si peniaga ni. haha

“4 ringgit only”.

(Dalam hati nak jawab.. 4 ringgit sudah berkopak duit aku!. haha”).

Aku bayar makanan aku dengan air teh o ais limau RM5 sahaja. Aku melihat roti nan aku tak adalah special sangat. Kuah dhall kosong sahaja. Aduh.. Presentation makanan aku bagi C. muahaha..

Bismilllah..

Hurm.. Tak nak komen lebih lebih pasal rezeki. Apa yang aku berani komen. This is the first and the last roti nan ever..hehe

2 Responses to “Roti nan * updated”

  1. sedap sgt le mkn benda tue..
    rasany kuih lg sodap..

  2. sedap sgt le mkn benda tue..
    rasany kuih lg sodap..

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: