Praktikal

Esok bermula lah hari aku menjalani praktikal di salah sebuah universiti awam di Kuala Lumpur. Mulai esok juga akan aku bangun seawal 530 pagi untuk bersiap dan menghantar kakak kesayangan aku ke konti pada jam 615pagi. Selepas itu aku terus ke menuju ke destinasi untuk menjalani subjek wajib untuk course aku.

Agak jauh bagiku untuk pergi menjalani praktikal tersebut, tetapi aku terima semua itu dengan hati yang terbuka.Ia akan mengambil masa hampir 35 minit. Ok kan.. Kereta ku masih lagi terbengkalai di parking kereta apartment gara gara tidak membayar saman parking di kota bharu baru baru ini. haha jadi road tax tak boleh renew. Adus.. Jadi, aku menjadi mat rempitlah wat sementara waktu.. haha

Ala korporatlah aku jawabnya mulai esok. hehe Doakan aku menjalani dugaan dan cabaran sepanjang 2 bulan praktikal yea!

p/s stacy menang!? oklah tu muahahaha

2 Responses to “Praktikal”

  1. p prktkal elok2…
    x nakal2..
    grrrrr
    jdile librian yg berjaya
    wallah

  2. […] sudah hari praktikal aku di U*M. Berat aku hendak meninggalkan tempat yang bernama Perpustakan tapi dalam tempoh 2 bulan […]

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: