tunang

Tahniah di ucapkan kepada Veronica dan Jason di atas ikatan pertunangan mereka last week. Detik pertemuan mereka di Kolej swasta hampir setahun lalu membuka ruang kepada mereka untuk bercinta dan bertunang di usia yang muda 23! arghhh!! Bagai belangkas.. Dulu aku pernah berbisik kepada sahabat .

“What an annoying couple!”

haha.. maaf vero.. Aku tak nak masuk campur akan hubungan mereka tapi aku ada mencelah perbualan ketika gathering bersama, sambil kepalaku tergeleng-geleng.

“is it too early for u getting enggaged?” tanyaku dengan nada ingin tahu.

“No lah! We’re ready.. beside, I love her…”

Wah… Cukup tersentak..Dengan jawapanya itu, aku tidak sanggup memandang wajah couple itu. Aku berpaling ke arah telefon bimbit sambil menahan air mata. Dimana cinta sejatiku berada? Aku doakan hubungan mereka berkekalan.. muahaha

Sebelum berangkat pulang, Vero sempat berjenaka dengan aku.

“Dunt U dare exploit our story through ur blog! haha”

“exploit! I can do better than that!”haha

“Fxxx u! haha”

3 Responses to “tunang”

  1. kita bila nak tunang?

  2. thafiexq Says:

    cinta>bukan kita dah kawin ke.? hehe

  3. bukan senang nak kawin

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: