The Monk Who Sold His Ferarri

Kenalan baikku dari Pulau Mutiara ada mengutus email mencadangkan aku membaca sebuah novel english yang ditulis oleh Robin Sharma dari North America. Berbulan bulan aku mencari dan mencari buku ini, ya.. bukan mudah.Bukanya apa, sudah lama aku tidak menjejak kaki ke mana mana Bookstore. Malas betol.

Kebetulan semalam kenalanku mengajak aku pergi ke MPH di kawasan Kuala Lumpur. Setibanya tiba di MPH tersebut tidak terlintas lansung untuk aku mencari buku tersebut.Sekali imbas di rak buku bahagian English Literature ternampak cover yang pernah aku lihat. Owh Ya! Ive found it!

Aku masih lagi dalam proses membaca abstract kerana bahasa yang di guna kan agak classic dan kena juga rujuk kamus.. muahaha Jalan cerita agak mudah di fahami dan aku rasa buku ini agak common.. aku cuba menghabiskanya dalam masa terdekat ini ok.

yey~ jom pergi bukit tiggi

7 Responses to “The Monk Who Sold His Ferarri”

  1. nak itottttt

  2. wats the book about ?

  3. mcm mana monk ada ferarri ni ye

  4. thafiexq Says:

    cinta> nk itot? buleh aja.. hehe

    irdza> its about a famous lawyer who had all the fame that he wanted and suddenly he passout while court in session. Due to his coma he connect with his spritual self. quite intresting lah

    hairieusoff> ingat monk xde duit ke… hehahahaha

    cinta> thank u!

  5. LaskarArchi Says:

    pinjam buleh

  6. semuga mendapat pengalaman terbaik dari bacaan

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: