Vanessa Paradis

Anda pernah mendengar artis antarabangsa yang bernama Vanessa Paradis? Beliau penyanyi Perancis dan pelakon dalam independent movie.. Masih tak kenal? Kenal soon to be Johnny Deeps wife? Mesti kenal kan.. Aku memang “Die Hard Fan” of her since her last album pada tahun 2000 yang bertajuk Bliss.

Aku terkejut pabila mendapat newsletter dari website beliau semalam di mana album terbaru beliau akan berada di pasaran. Arghh.. kalo begitu susah la aku hendak membelinya kerana pasaran Malaysia untuk menjual artis dari Perancis kurang kerana jarang rakyat Malaysia mendengar lagu lagu Perancis.

Bagiku , selain menjadi tempat destinasi yang paling romantis di dunia.. Ia juga salah satu bahasa yang romantis.. Aku juga boleh berbahasa perancis just lil bit.. hehe Kenalan rapat aku juga DHF of her yang menetap di Paris menjanjikan aku untuk menghadiahkan album dia sebagai hadiah hari jadi aku. wah! Seronoknya. Kepada Hisyam,

pos cepat sikit ok! aku xnk download lagu dia.. aku nk dengo dari cd!!”

Aku suke melihat wajah beliau . Macam Kate Moss. Betul tak?

Aku sertakan clip video dari beliau yang bertajuk L’incendie dari album barunya.

4 Responses to “Vanessa Paradis”

  1. ouh yeke?
    x tao pon..

  2. thafiexq Says:

    rinee> yup.. best gile suara dia n lagu lagu dia intresting.. karang bile cd dah sampai kat tangan i , i bagi u pinjm ek.. muax

  3. i also like vanessa paradis since joe le taxi. comel!🙂

  4. thafiexq Says:

    coy> YEYYYYYYYYYY!!!! ade jugak vanessa’s follower! suke tgk gigi dia.. heheh trademark

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: