terima kasih

Semalaman aku tidak melelapkan mata. arghh Tak tahu mengapa mata ini sukar nk lelap. Biasalah, ini semua normal bagiku pabila perasaan ini gementar bila memikirkan exam yang akan berlansung pada petang ini.

exam IML 602 Organization of Information – Computerized Cataloguing

Tepat jam 230 pagi aku bersama teman untuk keluar minum gara gara nk tenangkan fikiran. Teman aku datang dari jauh sanggup turun ke sini semata mata hendak cheer me up. Setelah 2 gelas air aku minum teman aku menghulurkan sebuah kotak yang comel. Adess.. Dia cakap “This is my second present to you.. i bought it yesterday”.

Susah susah aja.. hehe Aku buka hadiah itu.. Wahh dia berikan aku album “Mary Digby”.. Artis baru dari US. . Aku gemar lagu lagu rentak slow seperti dari band “Sixpence None The Richer” dan “Norah Jones”..Mary Digby pada mula terkenal pabila dia menyanyikan lagu Umbrella dari Rihanna di Youtube . Dia berdarah kacukan cina dan Irish.(comel betol).Klips beliau mendapat melebihi 15 juta hits. Muka dia macam Sophie Ellis Bextor bukan.. hehe

Thank You “enie”

Pagi ini aku ada terima bungkusan dari teman aku juga melalui pos. Dia membeli baju tshirt yang aku gemar dari brand AX. . Dulu aku pernah menyatakan hasrat untuk membeli tshirt tersebut tapi waktu itu wang tidak mengcukupi. Dalam nota yang dia sertakan ” Happy birthday! I blikan shirt ni dah lama dah dan mmg tunggu saat ni utk i berikan pada u.. Hope u like it!” owwhhhh sweetnye..

Thank You “v”

Terima Kasih kepada semua…

Hah?! lupa pula petang ni ada exam!!! Wish me luck!

Mary Digby akan datang ke Malaysia minggu ini dan hopefully dia akan membuat

show di sini. Mary Digby akan muncul di kaca tv di NTV 7 (The Breakfast Show on MONDAY 12 MAY)!

6 Responses to “terima kasih”

  1. first present apa?

  2. thafiexq Says:

    cinta> my first present tak nampak… tapi dia ade di dalam hati.. hadiah tu dari awak lah

  3. makin matang nampak…huhu

  4. isshhhh….izali pun ada kat ym saya huhuhu….abang xander ke???

  5. thafiexq Says:

    lawa> matang> hehe semakin hari semakin matang ke kot… iye… xander here.. kat blog a.k.a JT ok.. huhu

  6. Ada ape-ape ke, tentu sulit tu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: