sakit mata

aduh.. sakitnya mataku..
sekali pandang nampak ok.. 2x pandang barula perasan mata ku kemerahan di kelopak mata.. macam ada sumething yg menggangu penglihatan aku.. stress tol.. aku dah ambil ubat kat clinic doktor cakap ada sumething blocking yg membuatkan mata aku rasa kurang selesa.. dia bagi tempoh sampai hujung minggu ni.. kalau tak dia nk refer clinic mata then wat minor surgery nk buang bendalah tu,..

ya allah.. sembuhkan lah sakitku ni..

hari ni merupakan hari yang lay back buat ku.. aku ada test.. it seem that i can do it.. i guess.. or i just being so over confident.. eee cuak tol..
hari ni aku sempat melelapkan mata selama sejam gara gara mate ku yg skt ni.. lupe plak nk suwuh kenalan aku kejutkan coz aku ada janji ngan kawan aku pada lewat petang tu nakbg assignment.. alih alih aku terlajak.. sorry elle.. hehe karang aku send via ym ek..

aku rase sunyi hari ni.. mybe aku just ngadap laptop sepanjang hari. tringat plak pada ex aku.. sayang aku pada dia still blom pundar.. just jarak je yg memisahkan kami.. tapi aku sentiasa doakan dia dan keluarganya sihat .. tidak pernah aku menyimpan dendam padanya kerana aku hanya mellihat perkara yg baik baik ja.. itula.. mungkin silapku kerana terlalu tidak matang dalam hal hal sebegini.. tapi setelah hubungan kami putus hampir 3 bulan aku merana.. dalam prosess cleansin la konon.. hahah tapi sekrg aku dah ok… lagi kuat dari dulu.. buang yg keruh ambk yg jernih..

apa apa pun.. setiap yg terjadi pada kite mesti ada hikmah disebaliknya..
belajar dari kesalahn dan pastinya hidup kita lebih bermakna..
good nite

*Tunku Putri Amylia = “esok sms aku bila nk suwh ajar ko wat metada”

*YEY! no clas tommorow..” hehe”

6 Responses to “sakit mata”

  1. paperline92 Says:

    aku penah sakit mate camtuh dulu.. perit shioot

  2. JoJo MiyAzaKY Says:

    adohhh!!!
    jojo pon sakit mata skrg!!!
    siang elok…
    time malam tu problem..
    mata asyik rasa x selesa…
    n berair!!!
    wut my problem!!!
    nak g klinik..tp takut lah!!!!
    i love my eyes!!!!
    huhuhhu

  3. thafiexq Says:

    jojo tako jumpe doktor?
    tsara x takot pun.
    wat malu je.. hehe

  4. Koleksi22 Says:

    sakit mata tak bulih di buat main main.

  5. thafiexq Says:

    koleksi22> bukan sakit mata ja.. sume penyakit dimuke didunia nie bukan di buat main main.. name pun penyakit kan..

  6. Hallah….
    LeBaY

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: